Термалифт Сервис

Имате потреба од сервис или одржување?

Кога некој е толку долго во оваа проблематика како нас, тогаш се знае што ја прави соработката со нас успешна и посебна: Нашите сервисни услуги.

Благодарејки на 25 годишното искуство, 4000 репарирани вилушкари и официјално авторизирани сервисери според ТОЈОТА стандардите, Термалифт овозможува професионален сервис кој е составен од високостручни кадри и специјализирани возила. Доколку барате редовен сервис, мала поправка, ремонти, периодично одржување или пакет услуга за сервисирање, ние стоиме на располагање.

За било какви прашања и барања, слободно обратете ни се на контактите подолу или пополнете го формуларот за полесно да ги разбереме вашите потреби. Ке ви одговориме во најбрз можен рок.

Типови на сервис кои ги нуди ТЕРМАЛИФТ (на терен или во работилница):

сервис
по потреба

безбедносни
проверки

превентивно
одржување

целосен
сервис

посебни
пакети


Мобилен сервис и поправки на вилушкари и платформи

Поправки на лице место - со целосна опрема и основни делови

Одговараме навремено на барањата за сервис и поправки со нови, модернизирани Toyota Pro Ace сервисни возила. Возилата се целосно опремени со алат и делови за брзо и непречено работење. Спремноста на возилата е поткрепена и со нашите сертифицирани и искусни сервисери кои ќе оговораат на проблемите кои се јавуваат кај сите типови на вилушкари и платформи.

Брендови кои ги сервисира Термалифт:

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
Manitou
JLG
Skyjack
HELI
Termalift
Nichiyu
Haulotte
Upright
BOSS
Hyster
HC
JUNGHEINRICH
HAKO
Hyundai
UniCarriers Nissan
Sinoboom

Контактирајте нè     

  


  

  

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan