ТЕРМАЛИФТ РЕГАЛНИ РЕШЕНИЈА

Долгогодишното искуство со машини за ракување со товар ни овозможи да го запознаеме целосниот процес и потребите во областа на складирање на палети. Една од клучните почетни станици за складирање на производи секако е магацинскиот простор.

Искуството од клиенти доведе до можноста да направиме чекор напред и да ги прошириме нашите услуги и надвор од рамките на подвижни машини.

Новата услуга што ја нудиме е инсталација на регални системи која ќе ни овозможи да ви дадеме комплетно решение за вашиот процес на работа и складирање на производите.

Притоа за решението да биде комплетно ви даваме комплетен избор и за оптимално ракување со вашиот товар и палетизирана роба. Со голем избор на контратег моторни вилушкари и магацински вилушкари како што се: регални вилушкари, стакери и палетари кои се вклучен дел од работата во магацинот, ви доставуваме се што треба да започнете со работа во магацинот.

➡ НОВО! Регални решенија од TOYOTA!

Тајната алатка за зголемување на ефикасноста и профитот на складиштето. Toyota Racking е доверлив избор на водечките магацински оператори ширум светот. 

Со иновативни решенија за складирање заедно со Toyota вилушкари, можете да ја подобрите ефикасноста на вашиот магацин, да ги намалите трошоците и да го зголемите вашиот профит на долг рок.

5 години гаранција на сите регални решенија!


Контактирајте нè


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan