Регали за конвенционално редење на палети

Нај универзалниот систем за директен и едноставен пристап до секоја палета.

Оптимално решение за магацини со палетизирана роба на различни висини.

Просторот помеѓу сталажите и нивната висина зависат од карактеристиките на вилушкарот, палетните димензии и висината на магацинот.

Предности

  • Комплетна контрола на секоја палета и брз пристап до неа
  • Максимална адаптибилност за било кој вид на палета во однос на нејзината тежина и волумен
  • Може да се адаптира и за пикирање на роба

5 години гаранција на сите регални решенија!

Вилушкари наменети за ваков тип сталажи

Доколку сакате професионална и брза понуда побарајте нé на бројот или емаил:


Контактирајте нè


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan