Регистрација на дистрибутер

Пополнете ја формата за да се регистрирате на нашиот портал. По регистрацијата, ќе биде потребно одредено време за администраторот да го одобри вашето логирање.

Промена на лозинка

Внесете ја вашата е-пошта. Ќе добиете порака преку која ќе можете да ја промените вашата лозинка.

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan