Полначи

Без разлика дали се работи за тракциони батерии за електрични вилушкари во интралогистика или стартер батерии, Fronius Perfect Charging имплементира прилагодени решенија, обезбедувајќи ефикасно снабдување со енергија. Како експерт во технологијата за полнење батерии со 75-годишно искуство, Fronius се специјализирани за производи и услуги кои можат да помогнат да ги оптимизирате вашите оперативни трошоци на долг рок - и тоа е нивната гаранција!

Од анализа до планирање и имплементација до работа, одржување и сервисирање: Fronius е вашиот експерт за целата инфраструктура за полнење. Ние даваме совети без оглед на технологијата што се користи и нудиме идеално решение кое најдобро ги задоволува вашите индивидуални барања.

Нашите производи ги користат најновите технологии достапни на пазарот, без разлика дали се за оловни батерии или за литиум-јонски батерии. Со нашата широка палета на додатоци, создаваме комплетни системи кои се идеално прилагодени за употреба во вашата компанија. На овој начин, гарантираме дека ќе заштедите енергија и трошоци за секој процес на полнење.


Контакт

Ваши податоци


Податоци за дел



  

Податоци за машината



     

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan