Термалифт ДД

Улица 100, ББ Индустриска Зона
Нас. Карпош, 1300 Куманово
Република Македонија

+389 31 44 32 00

info@termalift.com.mk

Понеделник - Петок: 08:30 - 16:30

Контакт форма

Стапете во контакт со нас доколку имате некои прашања или потреба од помош при одлука.
Ќе ви одговориме најбрзо што можеме.

Имате потреба од друга услуга или консултација? Пополнете ја долната контакт форма.

Контакт телефони

Сервис
+389 (0)75 362 911

Резервни делови
+389 (0)75 375 250

Продажба вилушкари
+389 (0)75 416 955

Продажба палетари
+389 (0)75 386 363

Лифтови и платформи
+389 (0)76 299 479

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan