Термалифт Изнајмување

Имате потреба од изнајмување на вилушкар или работна платформа?

Термалифт располага со голем избор на разновидни машини спремни за изнајмување за различни потреби и временски периоди и тоа:

1

Еднодневно

7

Неделно

31

Месечно

365

Годишно
краткорочно

2-8 год

Годишно
долгорочно

Машини кои можат да се изнајмуваат:

Вилушкари

Asset 12

Tелескопски
вилушкари

Asset 10

Подвижни
платформи

За било какви прашања и барања, слободно обратете ни се на контактите подолу или пополнете го формуларот за полесно да ги разбереме вашите потреби. Ќе ви одговориме во најбрз можен рок.

Вилушкари за изнајмување:
Платформи за изнајмување:

Прегледајте ги сите тука на линкот


Контактирајте нè  

       

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan