20 Sep 2023
News Item
Категории: Toyota, Новости

BT Tyro SHE100 со 1t носивост и кревање 2.9m и 3.6m

BT Tyro 1t со Литиумска батерија Ширина: 800 mm Тежина: 565 kg Должина: 1710 mm Капацитет на носење: 1000 kg Висина на дигање (2 модела):…

10 Jul 2023
News Item
Категории: Toyota, Новости

BT Tyro 1.3t и 1.5t со литиумска батерија

Маса: 135 kg Капацитет на носивост: 1300 kg и 1550 kg Макс. висина на кревање: 195 mm Капацитет на батерија: 36 Ah Волтажа: 24…

12 Dec 2022
News Item
Категории: Новости, Магацински

НОВО! Машини за чистење на магацински и индустриски подови

Предизвиците за индустриските и комерцијалните претпријатија се бескрајни.  На пример справување со тешките секојдневни нечистотии, големи површини или интензивна работна средина.  Ова…

16 Sep 2022
News Item
Категории: Безбедност, Новости

Ново од BOBPLAN - земјена заштита во магацини и работни простории

Со новиот FLIP, BOPLAN лансира револуционерна палета на шини за удар што ќе постават нови стандарди за заштита на ниво…

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan