Заштита во магацин

Врвен производител на безбедносни производи

БЕЗБЕДНОСНО РЕШЕНИЕ ЗА СЕКОЈА СПЕЦИФИЧНА АПЛИКАЦИЈА

BOPLAN® дизајнира, развива и произведува одржлива и високо ефективна заштита од пад и судир за најсложените средини. Сите наши безбедносни производи имаат само една цел: заштита на луѓето, возилата, зградите и инфраструктурата. За производство на нашите безбедносни производи, ние користиме исклучиво висококвалитетна пластика со многу високи перформанси со својства кои далеку ги надминуваат оние на традиционалните материјали. BOBLAN® Flex е најиновативниот производ на пазарот, со единствена флексибилна способност на заштитникот - враќање во првобитната форма по издржан удар!

БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ НАСЕКАДЕ ВО СВЕТОТ

Модуларните безбедносни системи на BOPLAN® се најиновативните на пазарот и штитат бројни индустриски згради, магацини, фабрики, аеродроми, платформи за дупчење и (петро)хемиски локации низ целиот свет. За секоја специфична апликација, имаме безбедносно решение.

НА ВРВ СО БЕЛГИСКИ ПРОИЗВОД

Поради нашата страст за квалитет и желба за иновации, ви го нудиме лидерот во секторот за безбедност на работното место. Сите безбедносни производи и системи BOPLAN® се придржуваат до најстрогите стандарди и иновативност. 


Контактирајте нè


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan