Termalift Servis

Keni nevojë për servis ose mirëmbajtje?

Kur dikush është kaq gjatë në këtë problematikë si ne, atëherë dihet se çfarë e bën bashkëpunimin me ne të suksesshëm dhe të veçantë: Shërbimet tona të servisit.

Falë përvojës 25 vjeçare, 4000 pirunë të riparuar dhe servisues zyrtarë të autorizuar sipas standardeve të TOYOTA, Termalift mundëson servis profesional që është i përbërë nga kuadro shumë profesionale dhe automjete të specializuara. Nëse kërkoni servis të rregullt, riparim të vogël, remont, mirëmbajtje periodike ose paketë shërbimesh për servisim, ne jemi në dispozicion.

Për çfarëdo lloj pyetjesh dhe kërkesash, mos nguroni të na kontaktoni në kontaktet më poshtë ose plotësojeni formularin që t’i kuptojmë më lehtë nevojat tuaja. Do t’ju përgjigjemi në afatin sa më të shkurtër të mundshëm.

Lloje të servisit që i ofron TERMALIFT (në terren ose në punishte):

Servis
sipas nevojës

kontrolle
sigurie

Mirëmbajtje
parandaluese

Servis
të plotë

Paketa të veçanta


Мобилен сервис и поправки на вилушкари и платформи

Поправки на лице место - со целосна опрема и основни делови

Одговараме навремено на барањата за сервис и поправки со нови, модернизирани Toyota Pro Ace сервисни возила. Возилата се целосно опремени со алат и делови за брзо и непречено работење. Спремноста на возилата е поткрепена и со нашите сертифицирани и искусни сервисери кои ќе оговораат на проблемите кои се јавуваат кај сите типови на вилушкари и платформи.

Marka që i servison Termalift

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
Manitou
JLG
Skyjack
HELI
Termalift
Nichiyu
Haulotte
Upright
BOSS
Hyster
HC
JUNGHEINRICH
HAKO
Hyundai
UniCarriers Nissan

Na kontaktoni



     

  


  

  

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan