Термалифт Делови

Потребен ви е резервен дел за вашата машина?

ТЕРМАЛИФТ располага со магацин од 60.000 различни типови на резервни делови на залиха, наменти за сите типови на машини од различни производители. Доколку го немаме бараниот дел, истиот може да биде доставен во рок од 2-4 дена до ваша адреса.

За било какви прашања и барања, слободно обратете ни се на контактите подолу или потполете го формуларот за полесно да ги разбереме вашите потреби. Ќе ви одговориме во најбрз можен рок.

Линкови за лесно пребарување:


Најпродавани делови:

del 2
del 3
del 4
del 5
del 6
del 1
del 7

Контактирајте нè

Ваши податоци


Податоци за дел  

Податоци за машината     

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan