ЗАВРШЕТЕ ЈА РАБОТАТА ПОБРЗО, ПОБЕЗБЕДНО И ПОДОБРО СО ТЕРМАЛИФТ.

Контактирајте нè

ТЕРМАЛИФТ ДД

Дозволете ни да ви помогнеме да си ја завршите работата побрзо, подобро и побезбедно!

Благодарејки на саморазвиениот специфичен процес на репарација на вилушкари, при што се зголемува животниот век и квалитетот на истите, Термалифт станува лидер на пазарот за репарирани вилушкари.

Од 2014 Термалифт ДД станува Ексклузивен Независен Дистрибутер на ТОЈОТА вилушкари за Македонија, Албанија и Косово и за 2 години достигнува 50% учество на пазарот на нови вилушкари!

Обезбедуваме целосен асортиман на вилушкари и опрема за складирање и работа на височина како што се рачни палетари (онлајн продавница), вилушкари, платформи и телескопски вилушкари, како и можноста за изнајмување на истите на краткорочен или долгорочен план.

Исто така ги нудиме и следниве услуги и производи сервис на вилушкари, оригинални резервни делови, репарацја на батерии, приклучоци за вилушкари, гуми и додатна опрема.

Повеќе

ПРОИЗВОДИ

ВИЛУШКАРИ

Располагаме со лагер од околу 350 различни видови вилушкари.

Прегледај

РАЧНИ ВИЛУШКАРИ

Специфичните рачни вилушкари се дел од нашата понуда.

Прегледај

ПОДВИЖНИ ПЛАТФОРМИ

Погледнете ја нашата понуда на подвижни платформи.

Прегледај

ТЕЛЕСКОПСКИ ВИЛУШКАРИ

Погледнете ја нашата понуда на телескопски вилушкари.

Прегледај

КОНФИГУРАТОР

Најди го твојот вилушкар.

Започни

НОВИ ВИЛУШКАРИ

Пронајдете нови вилушкари за вашите потреби од нашата понуда.

Од лагер Нарачка

РЕПАРИРАНИ ВИЛУШКАРИ

Пребарајте репарирани вилушкари за вашите потреби користејќи напреден филтер.

Пребарај

ПЛАТФОРМИ

Пребарајте платформи за вашите потреби користејќи напреден филтер.

Пребарај

НАШИТЕ УСЛУГИ

СЕРВИС

Термалифт ДД располага со сервис составен од високостручни кадри и специјализирани возила за сервис или тековно одржување.

Повеќе детали

ИЗНАЈМУВАЊЕ

Термалифт ДД врши изнајмување на вилушкари на своите клиенти, со цел да им овозможи остварување на нивните потреби.

Повеќе детали

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Во Термалифт ДД работи и секторот за резервни делови со сопствен магацин, кој ефикасно и брзо ги опслужува клиентите.

Повеќе детали

КОМПЛЕТНИ СОЛУЦИИ

Термалифт нуди комплетни и високо квалитетни солуции кои се ориентирани кон клиентите и нивните потреби и барања.

Побарајте понуда

РЕГАЛНИ РЕШЕНИЈА

Од сега во Термалифт можете да добиете комплетна понуда за складирање на палети и продукти во вашиот магацински простор.

Повеќе детали

ЗАШТИТА ВО МАГАЦИН

Заштитете го вашиот објект, машини и вашата стока и продукти со заштитници за магацини од Boplan со најдобри можни понуди.

Повеќе детали

МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ

Не оставајте валканиот под да ви претставува проблем во вашето секојдневно работење, одржувајте ја хигиената на високо ниво.

Повеќе детали

ЛИФТОВИ

Комплетни решенија за хоризонтален транспорт за во станбени, деловни и приватни објекти. Лифтови, товарни платформи, ескалатори...

Повеќе детали

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА ТЕРМАЛИФТ Е-БИЛТЕН!

ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan