Регали за тунелно редење на палети

Овој систем е базиран на принцип на акумулација/собирање, при што дозволува максимална искористеност на слободен простор наменет за сталажи. Тунелски сталажи се дизајнирани за складирање на хомогени продукти / палети.

Предности

  • Максимална профитабилност на просторот наменет за сталажи (до 85%)
  • Намалување на бројот на коридори помеѓу сталажи
  • Контрола на влез и излез во сталажите
  • Можност за FILO и FIFO методи

Овој систем се користи често во ладни магацини (ладилници) кои бараат максимално искористување на просторот наменет за продукти со контролирана температура.

5 години гаранција на сите регални решенија!

Вилушкари наменети за ваков тип сталажи:

Тунелски варијанти на

Доколку сакате професионална и брза понуда побарајте нé на бројот или емаил:


Контактирајте нè


ПРОЦЕС НА РЕПАРАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ / 400 РАБОТНИ СААТИ

Прием Контрола
Репарација Контрола
Лимарија и фарбање Контрола
Изложбен салон Контрола
Испорака

БРЕНДОВИ

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan