Termalift DD

Rruga 100, PN Zona Industriale
Lagja Karposh, 1300 Kumanovë
Republika e Maqedonisë

+389 31 44 32 00

info@termalift.com.mk

Të hënë - Të premte: 08:30 - 16:30

Forma e kontaktit

Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose nevojë për ndihmë gjatë vendosjes.
Do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Keni nevojë për shërbim tjetër ose konsultim? Plotësojeni formën e mëposhtme të kontaktit.

Telefona për kontakt

Servis
+389 (0)75 362 911

Pjesë rezervë
+389 (0)75 375 250

Shitje të pirunëve
+389 (0)75 416 955

Shitje të paletarëve
+389 (0)75 386 363

Ashensorë dhe platforma
+389 (0)76 299 479

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan