Termalift Qira

Keni nevojë për marrje me qira të pirunit ose platformës së punës?

Termalift disponon me zgjedhje të madhe të makinerive të shumëllojshme të gatshme për dhënie me qira për nevoja të veçanta dhe për periudha të ndryshme kohore dhe ajo:

1

Ditore

7

Javore

31

Mujore

365

Vjetore afatshkurtë

2-8 vit

Vjetore afatgjatë

Makineri që mund të merren me qira:

Pirunë

Asset 12

Pirunë
teleskopikë

Asset 10

Platforma Lëvizëse

Për çfarëdo lloj pyetjesh dhe kërkesash, mos nguroni të na kontaktoni në kontaktet më poshtë ose plotësojeni formularin që t’i kuptojmë më lehtë nevojat tuaja. Do t’ju përgjigjemi në afatin sa më të shkurtër të mundshëm.

Pirunar për qira:

Na kontaktoni  

       

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan