Termalift Pjesë rezervë

Keni nevojë për pjesë rezervë për makinerinë tuaj?

TERMALIFT disponon me magazinë prej 60.000 llojesh të ndryshme të pjesëve rezervë në dispozicion, të destinuara për të gjitha llojet e makinerive nga prodhues të ndryshëm. Nëse nuk e kemi pjesën e kërkuar, e njëjta mund të dorëzohet në afat prej 2 - 4 ditësh në adresën tuaj.

Për çfarëdo lloj pyetjesh dhe kërkesash, mos nguroni të na kontaktoni në kontaktet më poshtë ose plotësojeni formularin që t’i kuptojmë më lehtë nevojat tuaja. Do t’ju përgjigjemi në afatin sa më të shkurtër të mundshëm.


Pjesët më të shitura:

del 2
del 3
del 4
del 5
del 6
del 1
del 7

Na kontaktoni

Të dhënat tuaja


Të dhëna për pjesën  

Të dhëna për makinerinë     

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan