Për Termalift

Termalift DD është kompani veprimtaria e së cilës është prodhimtaria e pajisjeve për ngritje dhe transport. Ajo përfshin import, riparim dhe shitje të pirunëve dhe dorëzim dhe montim të ashensorëve në territorin e Republikës së Maqedonisë dhe në rajon.

Termalift është distributor ekskluziv i pavarur i pirunëve TOYOTA për Maqedoninë, Shqipërinë dhe Kosovën. Momentalisht disponon me mbi 350 pirunë në dispozicion për dorëzim nga lloje dhe marka të ndryshme dhe rreth 70 të punësuar në të gjithë sektorët që e përbëjnë TERMALIFT:

MENAXHMENT

Shitje

MARKETING

FINANCA

Servis

MIRËMBAJTJE

TRANSPORT

Historia jonë

Rrënjët e Termalift - Servis Winkler

Rrënjët tona në teknikë datojnë që para 40 vjetësh, domethënë në vitin 1965, kur babai i themeluesit të Termalift DD, Ljubinko Damjanovski, hapi servis të vogël për aparate elektroteknike nën emrin Winkler.

1965

Kompania Terma

Në vitin 1990, pas shpërbërjes së Jugosllavisë dhe liberalizimit në sistem, servisi i rrit në kompani nën emrin Terma, që e zgjeroi veprimtarinë me dorëzim dhe montim të ashensorëve për pasagjerë dhe për mallra nga Italia.

1990

Themelimi i Termalift

Në vitin 1996 kompania Terma e ndryshon emrin në Termalift DD, me themelues Dragan Damjanovski.

1996

Fillimi i importit të pirunëve.

Termalift DD fillon me import të pirunëve nga Japonia, riparimin dhe shitjen e tyre. Në vitin 2002 Termalift DD fillon me import të pirunëve të rinj dhe formon sektor për pjesë rezervë.

2002

Termalift u bë lider në rajon

Falë procesit specifik të vetë-avancuar të riparimit të pirunëve, ku zgjatet jetëgjatësia dhe cilësia e tyre, Termalift u bë lider në treg për riparimin e pirunëve.

2003

Distributor ekskluziv, i pavarur i TOYOTA

Nga viti 2014 Termalift u bë Distributor ekskluziv, i pavarur i pirunëve TOYOTA për Maqedoninë, Shqipërinë dhe Kosovën dhe për 2 vjet arrin 50% të pjesëmarrjes në treg për pirunë të rinj!

2014

ISO 9001:2015 - certifikatë

2015

Macedonian quality - 2016

Termalift has received the title of Macedonian Quality for 2016 for its business successes and national and global promotion of Macedonian quality.


2016

Certifikatë ASEC

Në vitin 2017 TERMALIFT u fitua me certifikatën ASEC  (After Sales Evaluation Certification) për sallonin e servisit dhe mbështetjen pas shitjes sipas standardeve të TOYOTA.

2017

Macedonian quality - 2020

Termalift receives the Macedonian Quality Award for the second time now for 2020, which proves the continuous progress, perseverance and quality in all past years, and especially now in this global pandemic.

2020

Celebrating 25 years anniversary!

Termalift celebrates its 25th anniversary.

Formed as a small service for electrical appliances, today we write 25 years of success story, establishing ourselves as a leader in the region in sales and service of forklifts, with over 7,000 satisfied customers.

Termalift 25 years logo

2021

Termalift sot

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit. Me mbi 7.000 klientë të kënaqur në të gjitha fushat (shitje, servis, pjesë, zgjidhje, shërbime...) dhe 20 vjet përvojë, Termalift e dëshmon profesionalizimin, sinqeritetin dhe cilësinë e tij.

денес

Pse të zgjidhni Termalift?

25 vjet përvojë me pirunë dhe platforma pune

70 të punësuar

6000 klientë të kënaqur

4000 pirunë të shitur në Maqedoni dhe jashtë saj

350 lloje të ndryshme të pirunëve të gatshëm për dorëzim

Proces special i riparimit të pirunëve

Garanci për çdo pirun të riparuar
prej 6 muajsh / 400 orë pune

Forklift Image

Servisues të trajnuar në mënyrë profesionale sipas standardeve të TOYOTA

Punishte moderne servisi

Automjete speciale servisi

Distributor ekskluziv për pirunë TOYOTA
në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë

ISO 9001:2015

Certifikatë ASEC (After Sales Evaluation Certification) nga TOYOTA

Ekipi ynë

Dragan Damjanovski

Menaxheri i përgjithshëm / Pronari

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

Manuela Bojkovik

Menaxheri Financiar

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

Filip Damjanovski

Asistenti i menaxherit të përgjithshëm / Menaxheri i marketingut

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

Dejan Kjuksanovski

Menaxheri i shitjeve

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

Bojan Bojkovik

Pjesë rezervë

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

Dejan Dimitrievski

Servis

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

Violeta Donevska

Asistent shitjeve për forklifts dore

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

Frosina Damjanovska

Financial Assistant / Sales manager for hand pallet trucks

Deri më sot, Termalift ka shitur mbi 400 lloje të ndryshme të makinerive në vendet fqinje dhe në vende jashtë Ballkanit.

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan