Karriera

TERMALIFT ju ofron mundësi për zhvillim profesional në një mjedis emocionues të orientuar ndaj së ardhmes. Shqyrtimet pozitive në anketat e rregullta së të punësuarve e vërtetojnë atë. Mësoni më shumë për atë që na bën punëdhënës tërheqës.

Si kompani që rritet shumë shpejt dhe kompani e orientuar në mënyrë ndërkombëtare, ofrojmë perspektiva dhe shumë mundësi për zhvillim. Të punësuarit tanë janë fuqia lëvizëse prapa të gjithë suksesit në industrinë për menaxhim me materiale. Kjo sillet si për Menaxhmentin ashtu edhe për Personelin teknik.

TERMALIFT ka shumë për të ofruar, pa dallim, në servis, në distribucion, zhvillim, shitje ose në administratën tonë, kemi pozicione për secilin.

Mision

Të jemi të mirënjohur si zgjedhja e parë e të gjithë konsumatorëve që kanë nevojë për avancim me materiale dhe zgjidhje për depozitimin e të njëjtave, duke ofruar produkte inovative dhe servis cilësor që jep vlerë shtesë partnerëve tanë.

Respektim të mjedisit rrethues, ambicie dhe pritje së të punësuarve dhe partnerëve tanë, me dëshirë konstante për përparim.

Sektorë

Në “Termalift DD” momentalisht ka rreth 70 të punësuar, që punojnë në këta sektorë:

MENAXHMENT

Shitje

MARKETING

FINANCA

Servis

MIRËMBAJTJE

TRANSPORT

NjoftimeMë shumë


Më shumë


Më shumë


Më shumë
ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.
Има потреба да вработи:


ФАРБАР

Задачи: 
• Припрема и фарбање на вилушкари и делови од вилушкари и машини
• Одговорен за задолжените алати ,опрема и машини за работи и за истите лично се грижи.
• Одржување на работната средина и хигиена на локација  на која  ги  извршува работните задачи.
Потребно: 
• Пожелно искуство во фарбање со пиштол на било какви машини, метални конструкции и слично
• Тимска работа
• Возачка дозвола – Б категорија
Поставеност во организација: 
• Директно одговара на Технички Директор
Компанијата нуди: 
• Плата од норматив – според квалитет и кванитет на исфарбани вилушкари се одредува платата
Просечно, од 31.000 до 56.000 денари (НЕТО ПЛАТА) во зависност од покажаниот резултати, квалитет и квантитет на исфарбани машини
Платата можно е да биде и повисока од 56.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и покажаниот резултат.
• Платени патни трошкови (за вработени вон Куманово)
• Секој ден различен топол оброк
• Обуки и тренинзи во областа која работи.
• Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
• Годишни рекреативни семинари и забави организирани од комапнијата.
Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации

СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

Напомена:
• Апликациите без назнака за кое работно место аплицираат НЕМА да бидат разгледани!
• Компанијата се наоѓа во Куманово
• Дневно работно време е претпладне, од 08.30 до 16.30 часот, од понеделник до петок и секоја втора сабота од 8:30 до 15:00


Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mk  -   office@termalift.com.mk


Më shumë
ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.
Има потреба да вработи:
ЕЛЕКТРИЧАР / ЕЛЕКТРОНИЧАР

Задачи:
• Сервисирање на електрични вилушкари и подвижни платформи
• Компјутерска дијагностика и сетирање
Потребно: 
• Искуство во Автоелектрика / Електроника од минимум 1 година
• Англиски јазик
• Возачка дозвола – Б категорија
• Основно познавање на Англиски јазик поради обуки во TOYOTA EU и работа со компјутерски програми
• Искуство со компјутер и дијагностички програми


Поставеност во организација:

• Директно одговара на Технички Директор


Компанијата нуди: 

• Плата од 56.000 до 61.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката и тест периодот која трае максимум 1 месец)
• Платата можно е да биде и повисока од 61.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
• Обуки и тренинзи во областа која работи.
• Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
• Топол оброк
• 2 паузи 
• Платени патни трошоци (за вработени вон Куманово)
• Годишни рекреативни семинари организирани од комапнијата.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови
Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mkoffice@termalift.com.mk
Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО


Më shumë
ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба, изнајмување и сервис на нови и репарирани вилушкари и подвижни платформи. Резервни делови, Персонални и Товарни лифтови.
Има потреба да вработи:
СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР

Задачи:
• Одржување на постоечка ИТ опрема ( сервер, компјутери, принтери, рутери, back-up  и сл. )
• Одржување и подобрување на интерна мрежна структура и акаунти
• Конфигурирање и одржување на мрежната инфраструктура
• Одржување на e-mail серверите


Потребно:
• Завршено високо образование
• Познавање на Windows
• Добро познавање на англиски јазик
• Познавање на Microsoft Office
• Возачка дозвола од Б категорија

Поставеност во организација:
• Директно одговара на Технички Директор

Компанијата нуди:
• Плата од 43.000 до 49.200 во зависност од покажаниот резултати.
• Платата може да биде и повисока од 49.200 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и покажаниот резултат.
• Обуки и тренинзи во областа која работи.
• Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
• Топол оброк
• 2 паузи 
• Платени патни трошоци (вон Куманово)
• Годишни рекреативни семинари организирани од компанијата.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови
Вашето CV испратете го на filip.d@termalift.com.mkoffice@termalift.com.mk
Компанијата се наоѓа во КУМАНОВО


Më shumë

Apliko

Pozicioni i punës *
Bashkëngjitni CV
Informata personale

Arsyetimi i problemit duhet të jetë më i shkurtër se 1400 shenja.

Përvoja e punës
Kualifikime dhe aftësi të tjera
Aftësi sociale

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan