Gjeni platformën tuaj

Kategoria:
Kapaciteti i ngarkimit:
Lartësia e ngritjes:
Motori:
Gjendja:
Viti i prodhimit:
Marka:
Lartësia e platformës:
Oferta speciale:
Çmimi:
Orë:
Rivendosur
Kapaciteti i ngarkimit:
450 kg
Lartësia e ngritjes:
15000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Hidrostatik
Kapaciteti i ngarkimit:
320 kg
Lartësia e ngritjes:
12000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
227 kg
Lartësia e ngritjes:
9800 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
454 kg
Lartësia e ngritjes:
10000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
317 kg
Lartësia e ngritjes:
11700 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
570 kg
Lartësia e ngritjes:
10000 mm
Motori:
Naftë
Transmisioni:
Hidrostatik
Kapaciteti i ngarkimit:
450 kg
Lartësia e ngritjes:
10000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
317 kg
Lartësia e ngritjes:
11580 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
363 kg
Lartësia e ngritjes:
6000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
363 kg
Lartësia e ngritjes:
6000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
454 kg
Lartësia e ngritjes:
8000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
454 kg
Lartësia e ngritjes:
8000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
230 kg
Lartësia e ngritjes:
6000 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik
Kapaciteti i ngarkimit:
200 kg
Lartësia e ngritjes:
9850 mm
Motori:
Elektrik
Transmisioni:
Automatik

* Çmimet janë pa TVSH

Paraqit 1–14 Nga 14 rezultate.

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack