Gjeni pirunin tuaj

Trego të gjitha
Kategoria:
Gjendja:
Подтип на вилушкар:
Oferta speciale:

Motori:
Marka:

Kapaciteti i ngarkimit:

Lartësia e ngritjes:

Lartësia e pirunit:

Viti i prodhimit:

Сортирај:

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan