Gjeni platformën tuaj

Kategoria:
Kapaciteti i ngarkimit:
Lartësia e ngritjes:
Motori:
Gjendja:
Viti i prodhimit:
Marka:
Lartësia e platformës:
Oferta speciale:
Çmimi:
Orë:
Rivendosur

* Çmimet janë pa TVSH

Paraqit 0–0 Nga 0 rezultate.

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan