3810 - Toyota 4CBT2

Specifikime

Marka:

Toyota

Lloji i makinerisë:

Влекач

Kapaciteti i ngarkimit:

200 kg

Lartësia e ngritjes:

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

2080 mm

Viti i prodhimit:

2013

Gjendja:

I riparuar

Model:

4CBT2

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1700 x 810 x 2080 mm

Gjatësia e pirunëve:

Rrota:

3

Garancia:

Asnjë

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan