2589 - Linde R14

Specifikime

Marka:

Linde

Lloji i makinerisë:

Регален

Kapaciteti i ngarkimit:

1400 kg

Lartësia e ngritjes:

6295 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

2920 mm

Viti i prodhimit:

1999

Gjendja:

I riparuar

Model:

R14

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1650 x 1250 x 2920 mm

Gjatësia e pirunëve:

1200 mm

Rrota:

3

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan