4 - Termalift TE1000/16

Specifikime

Marka:

Termalift

Lloji i makinerisë:

Стакер

Kapaciteti i ngarkimit:

1000 kg

Lartësia e ngritjes:

1600 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

2070 mm

Viti i prodhimit:

Gjendja:

I ri

Model:

TE1000/16

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1660 x 760 x 2070 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

4

Garancia:

12 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan