3603 - Linde E16PH-02

Specifikime

Marka:

Linde

Kapaciteti i ngarkimit:

1600 kg

Lartësia e ngritjes:

3150 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

2130 mm

Viti i prodhimit:

2015

Gjendja:

I riparuar

Model:

E16PH-02

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

2078 x 1060 x 2130 mm

Gjatësia e pirunëve:

1190 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan