19 - Termalift Lift Masa TE50

Specifikime

Marka:

Termalift

Lloji i makinerisë:

Tjetër

Kapaciteti i ngarkimit:

500 kg

Lartësia e ngritjes:

880 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

Gjendja:

I ri

Model:

Lift Masa TE50

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1070 x 500 x 1000 mm

Gjatësia e pirunëve:

850 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan