17 - Termalift TE1500/16

Specifikime

Marka:

Termalift

Lloji i makinerisë:

Стакер

Kapaciteti i ngarkimit:

1500 kg

Lartësia e ngritjes:

1600 mm

Motori:

Manual

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

Gjendja:

I ri

Model:

TE1500/16

Kategoria:

Manual

Transmisioni:

I përdorshëm me dorë

Dimensione të pirunit: :

1610 x 850 x 2110 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

4

Garancia:

12 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan