885 - Toyota 02-2TD20

Specifikime

Marka:

Toyota

Lloji i makinerisë:

Влекач

Kapaciteti i ngarkimit:

2000 kg

Lartësia e ngritjes:

Motori:

Naftë

Lartësia e vinçit::

Viti i prodhimit:

1998

Gjendja:

I riparuar

Model:

02-2TD20

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

3250 x 1450 x 1300 mm

Gjatësia e pirunëve:

Rrota:

4

Garancia:

Asnjë

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan