3731 - BT SWE100

Specifikime

Marka:

BT

Kapaciteti i ngarkimit:

1000 kg

Lartësia e ngritjes:

2700 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

1840 mm

Viti i prodhimit:

2015

Gjendja:

I riparuar

Model:

SWE100

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1880 x 765 x 1840 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

5

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack