3650 - BT RRE160

Specifikime

Marka:

BT

Kapaciteti i ngarkimit:

1600 kg

Lartësia e ngritjes:

7250 mm

Motori:

Elektrik

Lartësia e vinçit::

3140 mm

Viti i prodhimit:

2011

Gjendja:

I riparuar

Model:

RRE160

Kategoria:

Për magazina

Transmisioni:

Automatik

Dimensione të pirunit: :

1750 x 1260 x 3140 mm

Gjatësia e pirunëve:

1150 mm

Rrota:

3

Garancia:

6 muaj / 400 orë pune

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack