3595 - Linde H20T-02/600

Specifikime

Marka:

Linde

Kapaciteti i ngarkimit:

2000 kg

Lartësia e ngritjes:

4050 mm

Motori:

Gaz

Lartësia e vinçit::

2580 mm

Viti i prodhimit:

2014

Gjendja:

I riparuar

Model:

H20T-02/600

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Hidrostatik

Dimensione të pirunit: :

2700 x 1180 x 2580 mm

Gjatësia e pirunëve:

1200 mm

Rrota:

4

Garancia:

Asnjë

12300€

10600€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan