3594 - Linde H25T-01

Specifikime

Marka:

Linde

Kapaciteti i ngarkimit:

2500 kg

Lartësia e ngritjes:

3750 mm

Motori:

Gaz

Lartësia e vinçit::

2500 mm

Viti i prodhimit:

2012

Gjendja:

I riparuar

Model:

H25T-01

Kategoria:

Standard

Transmisioni:

Hidrostatik

Dimensione të pirunit: :

2660 x 1200 x 2500 mm

Gjatësia e pirunëve:

Rrota:

4

Garancia:

Asnjë

12400€

9500€

+18% TVSH

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack
HAKO
UniCarriers Nissan