3622 - JLG 260MRT

Specifikime

Marka:

JLG

Kapaciteti i ngarkimit:

570 kg

Lartësia e ngritjes:

10000 mm

Motori:

Naftë

Shtrirje horizontale:

900 mm

Viti i prodhimit:

2008

Gjendja:

I riparuar

Model:

260MRT

Kategoria:

Prerëse

Transmisioni:

Hidrostatik

Dimensione të platformës::

3334 x 1755 x 2400 mm

Dimensionet e kovës:

1480x2580x1100 mm

Rrota:

4

Garancia:

6 muaj

Jeni të interesuar për produktin?

Shkarko PDF

PROCESI I RIPARIMIT

GARANCIA 6 MUAJ / 400 ORË PUNE

PRANIM KONTROLL
RIPARIM KONTROLL
TENEQEPUNUES DHE LYERJE KONTROLL
SALLONI EKSPOZUES KONTROLL
DORËZIM

Marka

Toyota
Mitsubishi
Komatsu
Nissan
TCM
Linde
Caterpillar
BT
Shinko
Sumitomo-Yale
Baumann
Genie
JLG
Skyjack